Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (4.10 secunde)
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Am facut o analiza a tuturor fabricilor noastre, inclusiv Craiova, si la Craiova planul nostru initial facea referire la faptul ca urma sa producem o masina din clasa B si una din clasa C.
O mare parte din aceasta zestre este uitata. ... In anii 90 am avut un accident de masina. Mergeam spre mare si intr-una dintre curbe ma pune cineva, nu spun cine, sa depasesc un TIR.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
Noi, daciotii, si masina tuturor romanilor, Dacia 1310, am strabaut in vara lui 2012 aproape 16.000 de kilometri, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulaanbaatar, capitala Mongoliei.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
In ziua praznicului Bobotezei, in timpul Sfintei Liturghii, dupa Rugaciunea Amvonului, se iese in procesiune, in curtea bisericii sau la rau, unde se face Sfintirea cea mare a apei sau Agheasma Mare, dupa randuiala alcatuita de Sfantul Sofronie, Patriarhul Ierusalimului.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
La distanta destul de mare s-a situat candidatul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, cu 12,4%.
Numarul mai mare de imbolnaviri de raceala si gripa in lunile de iarna se datoreaza faptului ca oamenii petrec mai mult timp in spatii inchise, ceea ce permite grmenilor sa se transmita mai usor.
Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP. Disponibil in variantele roadster si coupe, BMW Z4 M este o masina care se adreseaza in principal persoanelor cu un temperament extrem de sportiv.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
google-analytics.com